پارافین مایع 30میل
پارافین مایع یک روغن معدنی شفاف، بیرنگ و بیبو است. این محصول به دلیل خواص نرمکنندگی عالی، پایه اصلی کرمهای بهداشتی است. همچنین، برای ساخت شمعهای مایع مدرن و بیدود استفاده میشود. این ماده بالاترین درجه خلوص را دارد.
50,000 تومان
ارسال سریع
محصولات متنوع
پشتیبانی سریع
تضمین کیفیت
پارافین مایع یک روغن معدنی بسیار تصفیه شده است. این ماده کاملاً بیرنگ و بیبو است. به همین دلیل، در صنایع مختلف کاربرد فراوانی دارد. این محصول از تقطیر نفت خام به دست میآید. همچنین، به دلیل خواص بینظیرش به دو دسته صنعتی و بهداشتی تقسیم میشود.
مهمترین کاربردهای پارافین مایع چه مواردی هستند؟
اولین و مهمترین کاربرد این محصول در صنایع آرایشی است. بنابراین، شما میتوانید رد پای آن را در انواع کرمها و لوسیونها پیدا کنید. این ماده یک لایه محافظ روی پوست ایجاد میکند. در نتیجه، رطوبت پوست حفظ میشود و خشکی آن کاملاً از بین میرود.
دومين کاربرد جذاب آن در شمعسازی مدرن است. امروزه ساخت شمعهای مایع دکوراتیو محبوبیت زیادی دارد. زیرا این شمعها بدون دود و بو میسوزند. علاوه بر این، ظاهری بسیار شیک و لوکس به محیط میبخشند.
در نهایت، از گرید دارویی این ماده به عنوان ملین استفاده میشود. همچنین، گرید صنعتی آن برای روانکاری ماشینآلات صنعتی کاربرد دارد.
راهنمای مهم برای خرید پارافین مایع مرغوب
برای خرید یک محصول باکیفیت، باید به دو نکته اساسی توجه کنید. اول اینکه ظاهر آن باید کاملاً زلال و شبیه به آب باشد. دوم اینکه نباید هیچگونه بوی نفت یا مواد شیمیایی از آن استشمام شود. ما در این مجموعه، کیفیت و اصالت این محصول را به طور کامل تضمین میکنیم.
| وزن | 0.030 کیلوگرم |
|---|

دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.